Nieuws

Contact
Nieuws

Graaco B.V. overgenomen door Kooiker Logistiek B.V.

Gisteren is Graaco B.V. overgenomen door Kooiker Logistiek B.V.

Om redenen van leeftijd/continuïteit zijn de aandeelhouders van Graaco eind vorig jaar op zoek gegaan naar een passende overnamepartij. Zij zijn blij met deze overname, omdat beide bedrijven heel goed bij elkaar passen qua logistieke diensten, ambities en cultuur.

Kooiker Logistiek is een vooraanstaand logistiek bedrijf, dat een breed scala aan transport- en logistieke diensten biedt. Kooiker Logistiek, opgericht in 1918, is gevestigd in Grou en heeft locaties in Leeuwarden, Heerenveen, Franeker, Drachten, Meppel, Deventer, Torún (Polen) en vanaf nu ook Coevorden. Door deze overname ontstaat een bedrijf met circa 430 medewerkers, 170 trekkende eenheden en beschikt Kooiker Logistiek over 5 modern geoutilleerde warehouses met een totale opslagcapaciteit van 180.000 palletplaatsen.

Meer informatie treft U in het bijgaande persbericht aan.”