VAL / Warehousing

Contact
VAL / Warehousing

Uw goederen zijn bij ons in goede handen

In Coevorden biedt Graaco op een terrein van 200.000 m2 een breed scala aan Value Added Logistics (VAL) diensten. In onze warehouses van in totaal 70.000 m2 beschikken we over geavanceerde faciliteiten om goederen efficiënt te kunnen handlen. Onder meer beschikken wij over walking floors. Opslag kan plaatsvinden in bulk, in stellingen en op legborden.

Naast de in-, op- en uitslag verzorgt Graaco Value Added Logistics, zoals douane-activiteiten, fytosanitaire inspecties en gascontroles, containerstrippen, palletiseren en sealen, order-picking en verzendgereed maken.

Voor diverse relaties is Graaco de gateway van Europa en verzorgt zij als een one-stop-shop het gehele traject vanaf ontvangst van containers in de zeehavens tot en met aflevering van de goederen bij de ontvangers, waar ook in Europa.

Tevens beschikken wij over installaties voor het (her-)verpakken en blenden van met name Food.

Ten behoeve van een efficiënte afhandeling van de goederen- en informatiestromen wordt gebruik gemaakt van een Warehouse Management Systeem (WMS). Connectiviteit is daarin key. Relaties ontvangen vanuit het WMS automatisch terugkoppeling wanneer een mutatie is doorgevoerd, zodat zij voortdurend op de hoogte zijn van actuele voorraadposities.

Graaco verricht deze activiteiten voor productie- en handelsondernemingen.

Opslag in diverse vormen

70.000 m2 opslagruimte op een grondoppervlakte van 200.000 m2