Agro logistics

Agro logistics

Bij Graaco kunnen uw goederen worden verbulkt, verpakt, herverpakt en gemengd.

Klanten zijn grote producenten en traders van Food & Feed.

Graaco biedt een uitgebreid palet aan verpakkingsmogelijkheden voor producten voor Food, Feed of technische bestemming. Voor het verladen van big bags in silowagens (verbulken) beschikt Graaco over RVS schroeftransporteurs. Om iedere vorm van contaminatie uit te sluiten vindt de verlading plaats in speciaal ingerichte en afgesloten ruimtes.

Voor het verpakken van big bags en zakgoed beschikt Graaco over een tweetal Foodgrade verpakkingslijnen. Naast een hygiënemonitor zijn de lijnen uitgerust met een magneet, zeven, metaalcheck en gewichtscontrole. Elke verpakte eenheid wordt voorzien van een unieke codering, waardoor Graaco een goede tracking- en tracing kan borgen. De VAL-activiteiten worden uiteraard jaarlijks gecertificeerd door certificeringsburo’s en door onze klanten.
Ook biedt Graaco mogelijkheden van blending, het mengen van diverse producten aan de hand van recepten van haar klanten.

Vaak worden deze activiteiten gecombineerd met het vervoeren van 20 en 40 ft containers van en naar Rotterdam.

Coevorden heeft recentelijk de status van Agri-Bulk Port en GüterVerkehrsZentrum verworven. Met veel rederijen werkt Graaco samen. Graaco zorgt ook voor zaken als het vrijstellen van containers, douaneafhandeling, fytosanitaire inspecties, gascontroles, strippen van containers, overstapelen, sealen, wikkelen, labelen, order-picken en verzendgereed maken.

Graaco verbulkers en food-verpakkingslijnen