Graaco Logistcs 4 u

高品质的:

供应链管理

仓储与多式联运
荷兰Graaco有限公司
De Mars 1

7742 PT库福尔登
邮政信箱号:159
7740 AD库福尔登
电话:+31 524 594 444
传真:+31 524 594 491
电子邮件: info@graaco.nl

一般

Graaco stelt adjunct-directeur aan

Juni 2018

Per 1 juli 2018 stelt logistiek dienstverlener Graaco in Coevorden Dick van de Laar aan als adjunct-directeur.

Op directieniveau krijgt Dick de verantwoordelijkheid over alle operationele aangelegenheden. Hij voert directie samen met algemeen directeur Ben Blog.

Dick heeft ruime ervaring in de logistieke dienstverlening. Hij heeft diverse managementfuncties bekleed bij o.a. Exel, TNT Logistics en DHL. De afgelopen 7 jaren was hij werkzaam voor de H&S groep, laatstelijk als Business Unit Director bij H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen.

Met de aanstelling van Dick bereidt Graaco zich voor op de grote uitdagingen van de komende tijd, zoals digitalisering, duurzaamheid, synchromodaliteit en het ontwikkelen van nieuwe diensten op het gebied van Freight Management en Value Added Logistics.

Ter informatie: Graaco is in september 2009 in Coevorden opgericht. Het profileert zich als een toonaangevende logistieke dienstverlener en richt zich op productie- en handelsbedrijven. Het bedrijf ligt dicht bij de A28, A37 en de Duitse A31. Ook is het rechtstreeks verbonden aan het Nederlandse en het Europese spoorwegennet. Graaco beschikt in Coevorden over 200.000 m2 grondoppervlakte, waarvan 70.000 m2 is bebouwd met een GrainTerminal en met warehouses, geschikt voor vele vormen van Value-AddedServices.

Lees hier het hele persbericht: Persbericht-Graaco-stelt-adjunct-directeur-aan-280618.pdf

Klanten vertellen

Augustus 2016
Edwin Suijkerbuijk, Manager Customer Service & Logistics van Sensus:
“3 jaar geleden zijn wij met Graaco gestart door een deel van onze voorraad bij hun in opslag te nemen.

In 2015 hebben wij een tender uitgeschreven met als doel onze voorraad te centraliseren en een actueel beeld te krijgen van de markt. Er hebben diverse bedrijven deel genomen aan deze tender waarbij onze keuze is gevallen op Graaco. Wij hebben een 5 jarige overeenkomst met hen afgesloten.

Graaco heeft aangetoond een hoge kwaliteit van dienstverlening tegen marktconforme condities aan te kunnen bieden door middel van flexibiliteit en een zeer goede service, daarom is Graaco voor ons een zeer betrouwbare partner! Uiteindelijk heeft het enthousiasme van de medewerkers “chauffeurs, magazijn- en kantoormedewerkers” zoals wij dat de afgelopen jaren binnen Sensus hebben ervaren een belangrijke rol gespeeld bij het maken van onze keuze.

Deze 5 jarige samenwerking biedt volop kansen en mogelijkheden om samen met Graaco de komende jaren onze Supply Chain verder te optimaliseren. Ik zie het aangaan van deze overeenkomst dan ook als het succes van onze samenwerking de afgelopen jaren.

Graaco verwerft AEO-status

Mei 2016

Graaco-uitreiking-AEO-260516Op 26 mei heeft logistiek dienstverlener Graaco het AEO certificaat in ontvangst mogen nemen en is hierdoor als een Authorized Economic Organization erkend.

Binnen de internationale goederenstromen (supply chains) worden steeds strengere veiligheidseisen gesteld. Graaco heeft vele security maatregelen genomen. Alle medewerkers, gedetacheerden en uitzendkrachten hebben speciale Security Awareness trainingen gevolgd.

Betrouwbare bedrijven die zich houden aan hoge veiligheidseisen krijgen, na controle door de douane, de Authorized Economic Operator (AEO-S) status. Ben Blog, Algemeen Directeur van Graaco merkt op, dat “ het verwerven van de AEO status past in het beleid van Graaco om te voldoen aan de eisen op het gebeid van veiligheid en zekerheid. AEO is een
mooie toevoeging aan de al eerder verkregen certificeringen ISO 9001, ISO 22.000, GMP+, HACCP en SKAL”.

Op de foto ontvangt Algemeen Directeur van Graaco Ben Blog het certificaat uit handen van de heer Gjildert van der Velde, teamleider van Team Toezicht Bezwaar en Beroep van de Nederlandse douane.

Graaco en Sensus (onderdeel van Royal Cosun) tekenen een 5-jarige samenwerkingsovereenkomst

Persfoto overeenkomst Graaco en Sensus 020316Graaco heeft een 5-jarige overeenkomst met Sensus gesloten. Het betreft de warehousing van alle verpakte eindproducten van Sensus.

De producten worden door Graaco vervoerd vanuit de productielocatie in Zwolle. In Coevorden worden de producten in opslag genomen in speciale foodgrade warehouses van Graaco, voorzien van stellingen. De opslag vindt plaats onder de hoogste eisen, die door Sensus aan de opslag van levensmiddelen worden gesteld (ISO 22.000 en HACCP). Vanuit Coevorden worden de producten synchromodaal naar alle hoeken in de wereld gedistribueerd, veelal via de haven van Rotterdam.

Edwin Suijkerbuijk, Manager Customer service & logistics van Sensus” “3 jaar geleden zijn wij met Graaco gestart met een beperkt deel van onze voorraad. Binnen heel Sensus zijn we zeer enthousiast over alle lagen binnen Graaco: onze contactpersonen op kantoor, de chauffeurs en de warehousemedewerkers. Dit heeft een grote rol gespeeld bij ons besluit om Graaco onze logistiek voor de komende 5 jaar toe te vertrouwen. Daarnaast heeft Graaco aangetoond een hoge kwaliteit van dienstverlening tegen marktconforme condities aan te kunnen bieden”.

Ben Blog, algemeen directeur van Graaco is heel enthousiast. “Deze overeenkomst past volledig in onze strategie om een sterke positie op te bouwen in de Food- en Feed sector. Sensus is een belangrijke partner voor Graaco in onze ALECC-formule” (AGRO Logistiek en Expert Centrum Coevorden) en wij groeien graag met onze klanten mee”.

Ter informatie:

Sensus B.V., onderdeel van Royal Cosun, is producent en distributeur van het functionele ingrediënt inuline, een voedingsvezel voortkomend uit de natuurlijke grondstof cichorei. Sensus richt zich op de voedingsmarkt en met name op innovatieve producten die de darmgezondheid bevorderen of dienen als suiker- of vetvervangers.

Meer informatie is te vinden op: //www.inspiredbyinulin.com/

Graaco is in september 2009 in Coevorden opgericht. Het profileert zich als een toonaangevende logistieke dienstverlener en richt zich op productie- en handelsbedrijven. Het bedrijf ligt dicht bij de A28, A37 en de Duitse A31. Ook is het rechtstreeks verbonden aan het Nederlandse en het Europese spoorwegnet. Graaco beschikt nu in Coevorden over 200.000 m2 grondoppervlakte, waarvan 70.000 m2 is bebouwd met warehouses en installaties voor (her-)verpakken, zeven en mengen (rework). Ook beschikt Graaco over een GrainTerminal, die rechtstreeks met het spoornetwerk verbonden is. Meer informatie is op //www.graaco.nl te vinden.

Voor de redactie: Op bijgevoegde foto staan de heren Blog (Graaco), Suijkerbuijk (Sensus), Verkamman (Sensus) en Schrijver (Graaco) (v.l.n.r.) in een warehouse van Graaco in Coevorden.

Niet voor publicatie: Nadere informatie is te verkrijgen bij Graaco B.V. Ben Blog/Nicole Thijs via 0524-594450 of nthijs@graaco.nl

Donatie Graaco

December 2015
Ook dit jaar hebben wij gemeend geen kerstgeschenken te sturen, maar om een bedrag aan een goed doel te doneren. Dat is dit jaar de Nierstichting. Dankzij dit type donaties is er gestart met de bouw van de eerste, werkende laboratoriumversie van de draagbare kunstnier. In 2016 wordt hier verder mee getest en wordt onderzocht op welke wijze het gebruiksgemak kan worden vergroot en de impact van thuisdialyse op het leven van de patiënt kan worden geminimaliseerd.

Voor de redactie: Op bijgevoegde foto staan de heren Blog (Graaco), Suijkerbuijk (Sensus), Verkamman (Sensus) en Schrijver (Graaco) (v.l.n.r.) in een warehouse van Graaco in Coevorden.

Niet voor publicatie: Nadere informatie is te verkrijgen bij Graaco B.V. Ben Blog/Nicole Thijs via 0524-594450 of nthijs@graaco.nl

Avebe en Graaco lanceren een nieuwe railshuttle

Lancering-shuttle-Avebe-&-Graaco-241115Zetmeelaardappel coöperatie Avebe en Logistiek Dienstverlener Graaco lanceren een nieuwe railshuttle. Twee keer per week rijdt in de aardappelcampagneperiode een trein met 42 containers tussen Karstädt (voormalig Oost-) Duitsland en Coevorden. De lading bestaat uit aardappelzetmeel, dat in de fabrieken van Avebe in Dallmin en Lüchow wordt geproduceerd. Met deze shuttle tussen Karstädt en Coevorden wordt per jaar 320 ton CO2
bespaard. Een hoeveelheid waar 10.000 bomen een jaar lang voor moeten groeien. Op de bijgevoegde foto lanceren Edwin de Jonge, Director Supply Chain Management van Avebe en Ben Blog, Algemeen Directeur van Graaco, de nieuwe shuttle. De exploitatie van de spoorverbinding is in handen van Eisenbahngesellschaft Potsdam mbH (EGP) en de Bentheimer Eisenbahn AG (BE). EGP verzorgt het traject tussen Karstädt en Bentheim en de BE verzorgt het traject tussen Bentheim en Coevorden. De BE is de enige buitenlandse spoorwegmaatschappij die op Nederlands grondgebied een eigen spoorlijn exploiteert.

Edwin de Jonge, Director Supply Chain Management van Avebe, is enthousiast: “Avebe heeft in haar duurzaamheidsdoelstellingen opgenomen dat de CO2 uitstoot met 25% moet zijn afgenomen in 2018. Om dit doel te bereiken worden maatregelen genomen in zowel het productieproces als in logistiek Vervoeren doet Avebe dus zo duurzaam mogelijk. Bij grote afstanden worden treinen en schepen in plaats van vrachtwagens ingezet. De afgelopen
jaren heeft Avebe op deze manier structureel al ruim een miljoen kilometer bespaard.” Ben Blog, Algemeen Directeur van Graaco, zegt zeer verheugd te zijn met dit nieuwe concept dat de samenwerking tussen Avebe en Graaco nog verder versterkt. “Met de lancering van deze shuttle wordt wederom aangetoond, dat railverbindingen van en naar Coevorden uiterst kostenefficiënt en duurzaam zijn. De shuttle vervangt 1.000
vrachtwagenritten tussen (Oost) Duitsland en Nederland en draagt daarmee bij aan een schoner milieu”.

Ter info:
Coöperatie Avebe U.A. is een coöperatie van 2.500 akkerbouwers uit Nederland en Duitsland. De zetmeelaardappelen van deze leden worden jaarlijks verwerkt tot hoogwaardige ingrediënten op basis van aardappelzetmeel en –eiwit, waar ze wereldwijd toegevoegde waarde bieden in voeding maar ook in industriële toepassingen. Zij werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden en toepassingen op basis van zetmeelaardappelen en richt zich op duurzame continuïteit. Het bedrijf heeft 1.300 medewerkers en productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden en heeft verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië en het Midden- Oosten. Het
hoofdkantoor staat in Veendam.
Meer informatie is te vinden op www.avebe.com.
Logistiek Dienstverlener Graaco B.V. is in september 2009 in Coevorden opgericht. Het profileert zich als een toonaangevende logistieke dienstverlener en richt zich op productie en handelsbedrijven. Het bedrijf ligt dicht bij de A28, A37 en de Duitse A31. Ook is het rechtstreeks verbonden aan het Nederlandse en het Europese spoorwegennet. Graaco beschikt in Coevorden over 200.000 m2 grondoppervlakte, waarvan 56.000 m2 is bebouwd met een GrainTerminal en warehouses, geschikt voor vele vormen van ValueAdded-Services.

Meer informatie is op: www.graaco.nl te vinden.
Bijlage: Foto van de lancering van de nieuwe railshuttle van Avebe en Graaco.
Niet voor publicatie: Nadere informatie is te verkrijgen bij Avebe U.A., Mevr. J. Katerberg,
via 0598-662026.
Of Graaco B.V. Ben Blog/Nicole Thijs via 0524-594780 of nthijs@graaco.nl
Veendam, Coevorden; 24 november 2015.

Graaco verwerft status douane-entrepot

September 2015
Sinds september 2015 beschikt Graaco over een eigen douane entrepot, type C, met volledige Douane begeleiding! Als goederen van buiten de EU komen kunt u ervoor kiezen om ze direct bij de douane voor invoer aan te bieden, of om ze ‘onder douane’ op te slaan. Dat betekent dat u nog niet direct invoerheffingen hoeft te betalen, of zelfs helemaal niet als u de goederen vervolgens weer exporteert. Daarmee vergroot u de liquiditeit van uw bedrijf en blijft u extra flexibel.
Graaco is één van de weinige logistieke dienstverleners met een eigen douane entrepot, waarin u de goederen onder die omstandigheid kunt opslaan. Laat ons dus uw transport en warehousing verzorgen. Stel de officiële invoer van uw goederen uit en betaal de invoerheffingen later.

  • Voorkom de heffingen als u uw handelswaar weer wilt exporteren
  • Wij zijn in het bezit van een eigen entrepot vergunning
  • Naast de opslag kunnen we het gehele logistieke proces voor u verzorgen
  • Voorkomen van invoerheffingen? Sla uw vracht op in ons douane entrepot

Met ons douane entrepot voorkomt u veel onnodige kosten!

Daarmee loopt uw logistieke operatie gesmeerd en houdt u meer tijd over voor wat u het liefste doet: ondernemen.

Graaco breidt haar Agrologistiek Centrum met 5.000m2 uit

September 2015
Graaco breidt haar Agrologistiek Centrum in Coevorden uit. Een nieuw warehouse van 5.000m2 is per 1 september 2015 in gebruik genomen.
Dit warehouse is foodgrade gebouwd en voldoet aan de strenge eisen, die aan de opslag van levensmiddelen worden gesteld. Ook is het een multimodaal warehouse, want het is voorzien van een directe spooraansluiting, zodat West-Europese havens en continentale bestemmingen ook per rail kunnen worden bediend.
Lees hier het persbericht: Persbericht Persbericht – Graaco breidt Agrologistiek Centrum uit

Graaco-breidt-Agrologistiek-Centrum-uit

Audit ISO 9001 en 22000

Februari 2015
Wij zijn wederom met succes geauditeerd voor de ISO 9001 en 22000 norm.

Graaco vernieuwt wagenpark met vijf nieuwe DAF XF trekkers

Coevorden, oktober 2014
Onlangs werden vijf DAF trekkers overhandigd door Reinder Dorenbos, verkoper bij Sent Waninge,
aan drs. Ben Blog, Managing Director van Graaco. De chauffeurs van Graaco in Coevorden hadden
een belangrijke stem bij de keuze van het vernieuwde wagenpark, en kozen voor het merk DAF.

Lees hier het persbericht: Persbericht DAF-Graaco nov 2014

IMG_9981 2030 300dpi final

Graaco viert 5 jarig bestaan

Coevorden, 7 september 2014
Logistiek dienstverlener Graaco uit Coevorden bestaat vandaag, 7 september 2014, exact 5 jaar. Afgelopen zaterdagavond is dit eerste lustrum door alle medewerkers en partners gevierd. Graaco is in 2009 gestart met 25 medewerkers. Nu geeft het bedrijf aan ca. 110 mensen werk, met inbegrip van uitzendkrachten en externe vervoerders. Ben Blog, algemeen directeur, bedankte de medewerkers voor hun enorme inzet en betrokkenheid. “Dat is de basis van ons succes en klanten weten dit te waarderen. Elk jaar zijn we gegroeid omdat bestaande klanten ons meer werk gunnen en omdat we ieder jaar nieuwe klanten mogen begroeten.”

Graaco-viert-5-jarig-bestaan

Foto: Algemeen Directeur Ben Blog (l) ontvangt uit handen van Manager Operations Niesco Hemmen, namens alle medewerkers van Graaco, een kunstwerk met de zeer toepasselijke titel “Samen de zaak van de grond tillen”.

GrainTerminal van Graaco officiëel in gebruik


Coevorden, 23 oktober 2013 – Cees ’t Hart, boegbeeld van de Topsector Agri & Food, opent vandaag de multimodale GrainTerminal van Graaco in Coevorden. De nieuwe terminal is rechtstreeks aangesloten op het Nederlandse en het Duitse spoornet. Graaco heeft in nauwe samenwerking met Glencore, het grootste grondstoffenbedrijf in de wereld, de GrainTerminal, met een opslagcapaciteit van 15.000 ton graanproducten, ontwikkeld.

GT 3 GT 2 GT 1

Graaco viert 4 jarig bestaan

september 2013
Graaco bestaat 4 jaar en dat werd gevierd met overheerlijk gebak

graaco4jaar

Coevorden, 23 oktober 2013 – Cees ’t Hart, boegbeeld van de Topsector Agri & Food, opent vandaag de multimodale GrainTerminal van Graaco in Coevorden. De nieuwe terminal is rechtstreeks aangesloten op het Nederlandse en het Duitse spoornet. Graaco heeft in nauwe samenwerking met Glencore, het grootste grondstoffenbedrijf in de wereld, de GrainTerminal, met een opslagcapaciteit van 15.000 ton graanproducten, ontwikkeld. Meer informatie treft u in het bijgevoegde persbericht aan. Nadere informatie is te verkrijgen bij Graaco B.V., Ben Blog/Nicole Thijs via 0524-594780 of nthijs@graaco.nl U kunt ook meer informatie vinden op: www.graaco.nl Fotobijschrift: Cees ´t Hart, boegbeeld van de sector Agri & Food, tevens topman van FrieslandCampina (links) opent de Graaco GrainTerminal samen met Ben Blog Algemeen Directeur van Graaco.

Uniek kwaliteitscertificaat

maart 2013
Graaco heeft een uniek kwaliteitscertificaat behaald! ISO 22000 is de nieuwste internationale kwaliteitsstandaard voor bedrijven, die activiteiten verrichten in de levensmiddelenindustrie. Nog maar weinig logistieke dienstverleners beschikken over dit certificaat. Lees hier het persbericht: Persbericht Uniek kwaliteitscertificaat Graaco

GMP+

November 2012
In november 2012 zijn onze GMP processen opnieuw geauditeerd. Deze audit hebben wij met goed resultaat afgesloten.

Start van de nieuwbouw van de Graaco GrainTerminal op 11 oktober 2012

oktober 2012

De maïs uit Oost-Europa komt nu nog symbolisch uit de lucht vallen, maar komt straks automatisch vanuit spoorwagons in de nieuwe terminal van Graaco Coevorden

Lees hier het persbericht: Persbericht Graaco bouwt multimodale Grainterminal voor Glencore 11 okt. 2012

Graaco viert 3 jarig bestaan

september 2012
Graaco bestaat al weer 3 jaar en dat werd gevierd met een heerlijke Drentse krentewegge, zie foto.

Bedrijfsfeest Graaco

mei 2012
Op 16 mei 2012 hebben wij ons 2,5 jarig bestaan gevierd. Zie bijgaande foto van het buffet bij het Turfcafé in Schoonebeek.

Graaco breidt uit met Multimodaal Warehouse

april 2012
Graaco heeft een uniek multimodaal warehouse in gebruik genomen. In het nieuwe warehouse van 1.500 m2 ligt een spoorlijn, waardoor wagons in het warehouse kunnen worden geladen en gelost.
//www.rtvdrenthe.nl/nieuws/spoorlijn-bedrijfshal-graaco-coevorden

Graaco verkrijgt een uniek certificaat

oktober 2011
Deze week heeft logistiek dienstverlener Graaco uit Coevorden de GMP+ certificering behaald voor haar nieuwe verpakkingsinstallatie.  Hiermee heeft zij bereikt , dat zij voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van afvullen, verpakken en de op- en overslag activiteiten voor zowel levensmiddelen als diervoeders. Er zijn maar weinig logistieke dienstverleners, die hier ook aan voldoen. Klik hier voor het persbericht: Persbericht Graaco verkrijgt uniek certificaat okt. 2011

Verpakkingsinstallatie in gebruik genomen

September 2011
Graaco heeft op 8 september 2011 de gloednieuwe verpakkingsinstallatie in gebruik genomen. Een artikel hierover staat in het Nieuwsblad Transport van 16 september, zie Nieuwsblad.verpakkingsinstallatie.

Graaco viert 2-jarig bestaan

7 september 2011
Op 7 september 2011 bestond Graaco 2 jaar. Dit heuglijke feit werd gevierd met een heerlijke Drentse krentenstoet. Op de foto staan van links naar rechts Johan van der Helm (Norit), Edwin Schrijver (Graaco), Ben Blog (Graaco) en Jan Duursma (Norit).

Nieuwe trailer Graaco

Juli 2011
De eerste eigen Graaco-trailer is afgelopen week feestelijk onthaald. De truck is voorzien van het eigen logo en is dus op de Nederlandse wegen te aanschouwen. Het blijft niet bij één trailer, binnenkort zijn er tien stuks. Klik op de link voor het persbericht en de foto.//www.coevordenhuisaanhuis.nl/?n_id=202993&s_id=556

Graaco bouwt Agrologistiek Centrum

Juni 2011
De eerste silo van een aantal silo`s is geplaatst op het terrein van Graaco in Coevorden. Deze silo is onderdeel van een nieuw Agrologistiek Centrum. Persbericht Graaco bouwt Agrologistiek Centrum.doc

Graaco bij RTV Drenthe

“Het bedrijf Graaco bouwt momenteel een nieuwe fabriek in Coevorden voor de verpakking van gluten in kleine zakken”
Luister hier naar het interview van RTV Drenthe: //www.rtvdrenthe.nl/nieuws/62266/graaco-bouwt-fabriek-in-coevorden

Eska Graphic Board en Graaco B.V. sluiten overeenkomst

December 2010
Persbericht

Graaco in het blad ‘Logistiek’

Oktober 2010
Begin oktober heeft Dhr. Blog een interview gegeven voor het blad “Logistiek”. Lees hier het artikel. De reportage

Verhuizing

21 oktober 2010
De verhuizing naar ons hoofdkantoor is een feit !  Sinds begin oktober zijn alle medewerkers werkzaam in ons prachtige gebouw aan de Mars.

GMP+

September 2010
In september 2010 zijn wij GMP geauditeerd. Deze audit hebben wij met goed resultaat afgesloten, waardoor wij per direct GMP+ gecertificeerd zijn, iets waar we erg trots op zijn. GMP+ certificaat

Graaco viert 1-jarig bestaan

7 september 2010
Op 7 september 2009 is Graaco begonnen als logistiek dienstverlener in Coevorden. Vandaar dat Graaco op 7 september 2010 haar 1-jarig bestaan vierde wat voor de directie een reden was om even bij stil te staan. De werknemers kwamen bij elkaar en werden toegesproken door algemeen directeur dhr Blog welke na de toesprak namens de directie een heerlijke taart aanbood.

Graaco eigenaar onroerend goed

7 juni 2010
Graaco heeft het onroerend goed in Coevorden verworven. Op het Europark in Coevorden beschikt de logistieke dienstverlener thans over 220.000 m2 grond, 70.000 m2 opslagruimte en 3.600 m2 kantoorruimte. Op 7 september 2009 is Graaco gestart en heeft toen een gering deel van het onroerend goed gehuurd. Nu het gehele complex in bezit is, kunnen de relaties nog beter worden bediend op het gebied van multi-modaal vervoer (weg, rail, barge) en warehousing/value added logistics.
Artikel Dagblad van het Noorden mei 2010 Interview KNV Transportvisie april 2010 april 2010 Logistiek.nl september 2009 Nieuwsblad Transport september 2009

Graaco获得了一个特殊的质量证书.

 

现在Graaco在库福尔登获得了ISO 22000认证。 ISO 22000是针对从事食品行业的企业制定的最新国际质量标准。到目前为止,很少有物流公司能获得此证书。

ISO 22000是在保证基本条件,管理方面和HACCP的基础上,更加完善的一套质量管理体系。这个系统是对质量和安全的一致保证。 为了提高作为一个整体组织的优质形象,Wietse ten Caat被任命Graaco的质保部经理。 Wietse有丰富的应对各种物流服务供应商工作经验,并是质量,安全和职业安全卫生领域的专家。 更多信息:Graaco于2009年9月在荷兰库福尔登成立。这是一个领先的物流服务供应商,专注于制造和贸易的公司。该公司位于接近A28,A37和德国A31公路网。

它也直接与荷兰和欧洲的铁路网相连接。在库福尔登,Graaco占地面积20万平方米,其中包括60,000平方米的仓储空间,非常适合于各种各样的增值服务。 欲了解更多信息,请访问:www.graaco.nl 不宜公开:有关进一步详情,请联系Graaco B.V. Ben Blog/Nicole Thijs +31(0)524-594780或nthijs@graaco.nl 药品生产质量管理规范 2012年11月 2012年11月,我们进行了GMP的再次认证并且顺利通过了这次审查。 新的Graaco 谷物仓库创建于2012年10月11日。 October 2012 2012年10月

这里来自东欧的玉米都是空运过来,但是不久将会由有轨电车运送到位于Coevorden的Graaco新的仓库终端。

查看发布的相关新闻: Press release Graaco builds multimodal grain terminal for Glencore 11 Oct. 2012 新闻稿  Graaco在2012年10月11日为Glencore公司建造多模态化的谷物仓库. Graaco公司庆祝成立3周年 2012年9月 Graaco已经正式运营了3年,我们用来自Drenthe当地习俗“krentewegge”(提子面包)的形式来庆祝。如图: Graaco公司聚会 2012年5月 我们于2012年5月16日庆祝公司已经成立了2年半这个事实。 请看下图我们在Schoonebeek的Turfcafé自助餐厅。 Graaco公司随着多模态化仓库的建造而扩大。 2012年4月 Graaco公司投入使用了独特的多模物流方式。这个占地1500平方米的新仓库里装有轨道线,允许有轨电车在仓库里面装货或者卸货。 //www.rtvdrenthe.nl/nieuws/spoorlijn-bedrijfshal-graaco-coevorden Gracco公司获得了一个独特的认证。 2011年10月 本周来自Coevorden的物流服务供应商Gracco公司为它新的包装装箱生产线获得了GMP 认证。这意味着公司将会在装箱,包装,存储和处理食品及饲料的活动方面都面临着更高的标准。只有少数的物流服务供应商可以达到这种标准。 点击这里阅读新闻 Press release Graaco receives unique certificate Oct. 2011 新闻稿  2011年10月Gracco公司获得了一个独特的认证。 包装流水线投入使用。 2011年9月 Gracco公司于2011年9月8日将它全新的包装流水线投入使用。关于这件事的文章刊登在9月16日的Nieuwsblad Transport 刊物上。请看Nieuwsblad.packaging line. Gracco庆祝成立2周年。 2011年9月7日 2011年9月7日,Gracco公司完成了它的第2年运营。这个值得纪念的事被以一种当地特色的美味”krentenstoet” (提子面包)来进行庆祝。图片上,从左到右依次为,Johan van der Helm(Norit),Edwin Schrijver (Graaco), Ben Blog (Graaco) and Jan Duursma (Norit). Graaco的全新半拖挂车 2011年7月 第一辆Graaco公司自己的半拖挂车上周受到了节日般的欢迎。卡车的外观有公司自己的标志,并且它很快就会在荷兰的街道上被人们看到。它将不会只是Graaco唯一的半拖挂车,不久之后这里将会有10辆之多。 请点击相关新闻和图片的链接 foto.//www.coevordenhuisaanhuis.nl/?n_id=202993&s_id=556 Graaco公司建造农产品物流中心 2011年6月 在Goevorden,Graaco公司自己的地域上最先建起了许多的粮仓。这种粮仓是新农产品中心的一部分。 新闻发布关于Graaco建立农产品中心的文档 Drenthe RTV电视台关于Graaco公司的报道 Graaco公司目前正在Coevorden建造一个的新工厂,可以将面筋包装成小袋。 请听Drenthe RTV的电视采访: //www.rtvdrenthe.nl/nieuws/62266/graaco-bouwt-fabriek-in-coevorden