Graaco Logistcs 4 u

Grenzeloze Kwaliteit in:

Supply Chain Management

Warehousing &

Multimodaal Vervoer
Graaco B.V.
De Mars 1

7742 PT Coevorden
Postbus 159
7740 AD Coevorden
T: +31 524 594 444
F: +31 524 594 491
E: info@graaco.nl

Warehousing

In Coevorden beschikt Graaco over 220.000 m² grondoppervlakte waarvan 70.000 m² bebouwd. Een grote ruimte. Om alle goederen optimaal op te kunnen slaan zijn we in het bezit van zeven ruime, gecertificeerde warehouses. Vier daarvan zijn ingericht met stellingen waar plek is voor 40.000 pallets. Daarnaast hebben we drie warehouses zonder stellingen die in totaal 24.000 m² ruimte bieden voor opslag. Deze zijn uitermate geschikt voor bulkopslag.

Om de warehousing zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van Warehouse Management Systemen. We houden goed in de gaten hoeveel de voorraad bedraagt. Stock level reports zijn dan ook op ieder gewenst moment beschikbaar.

De warehouses zijn voorzien van walking floor-systemen waardoor het vervoeren van goederen eenvoudig en snel kan gebeuren. Wanneer de goederen weer verzameld moeten worden kan dat bij ons zowel met full pallet picks als piece-picks.

Ook op het gebied van Value Added Logistics (VAL) staan we voor u klaar. Extra werkzaamheden zoals het inpakken, ompakken, bewerken, labellen of sorteren van goederen vallen binnen ons takenpakket. Hierbij zijn alle verpakkingsvormen mogelijk.

Om de gehele warehousing goed te structuren, de kwaliteit van goederen te garanderen en de risico’s te minimaliseren werken we met zeer ervaren personeel, die al jaren hun diensten verlenen in de wereld van logistieke dienstverlening. Natuurlijk voldoen al onze activiteiten aan de eisen van HACCP en GMP zodat kwaliteit gewaarborgd blijft. Wel zo prettig.

SGS