Graaco Logistcs 4 u

Grenzeloze Kwaliteit in:

Supply Chain Management

Warehousing &

Multimodaal Vervoer
Graaco B.V.
De Mars 1

7742 PT Coevorden
Postbus 159
7740 AD Coevorden
T: +31 524 594 444
F: +31 524 594 491
E: info@graaco.nl

Verpakken

Naast de uitgebreide vervoers- en warehousemogelijkheden biedt Graaco u een uitgebreid palet aan verpakkingsmogelijkheden voor uw producten voor humane consumptie, diervoeding of technische bestemming.”

warehouseOp ons AgroLogistiek Centrum bieden we onze klanten diverse mogelijkheden om poeders en granulaten te verpakken.

Zoekt u een betrouwbare partner die een oplossing heeft voor uw verpakkingsprobleem? Wilt u bijvoorbeeld een deel van uw verpakkingsactiviteiten outsourcen of wilt u een nieuwe markt bedienen onder uw eigen private label? Dan is Graaco graag uw partner die op de hoogte is van alle ins & outs.

Centraal in onze dienstverlening staan kwaliteit en betrouwbaarheid. Van groot belang is de borging van voedselveiligheid. Om deze reden is een HACCP programma van kracht. Onze medewerkers zijn  HACCP getraind.

De processen en installaties voldoen aan de laatste HACCP en GMP+ richtlijnen en zijn bovendien ISO22000 en GMP+ gecertificeerd. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over voedselveiligheid.

Verladen van big bags in silowagen

Voor het verladen van big bags in silowagens beschikt Graaco over een eigen RVS schroeftransporteur, waarmee de inhoud efficiënt van big bags via een gesloten systeem in een silowagen geladen wordt. Om iedere vorm van contaminatie uit te sluiten vindt de verlading plaats in een speciaal ingerichte en afgesloten ruimte. Desgewenst verzorgen we graag de tijdelijke opslag van uw big bags, de bemonstering en het vervoer naar uw ontvangers per silowagen.

Verpakken van zakgoed en big bags

grainsiloVoor het verpakken van big bags en ventielzakken beschikt Graaco over een tweetal verpakkingslijnen. Dankzij de vele ontvangstmogelijkheden bieden we voor elke aanvoervariant een oplossing. Naast een tweetal opslagsilo’s bestaat de mogelijkheid om product rechtstreeks vanuit silowagen te verpakken. Uiteraard kan uw product verpakt worden vanuit big bag of zakgoed.

Om de kwaliteit van de verpakkingsactiviteiten te borgen zijn Critische Controle Punten (CCP’s) gedefinieerd. Uw product wordt bemonsterd. Naast een hygiënemonitor zijn de lijnen uitgerust met een magneet, zeven, metaalcheck en gewichtscontrole.

Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken over tracking- en tracing van uw producten dit doen wij graag voor u. Iedere verpakte eenheid wordt voorzien van een unieke codering.