Graaco Logistcs 4 u

Grenzeloze Kwaliteit in:

Supply Chain Management

Warehousing &

Multimodaal Vervoer
Graaco B.V.
De Mars 1

7742 PT Coevorden
Postbus 159
7740 AD Coevorden
T: +31 524 594 444
F: +31 524 594 491
E: info@graaco.nl

Multimodaal

Railvervoer

Uw orders op de juiste tijd op de juiste plaats, daar streven we ten allen tijden naar. Dat gaat eenvoudig en snel via het spoornet. Deze manier van transporteren is voor ons gemakkelijk te realiseren aangezien ons bedrijf zich op een uitzonderlijk goede locatie bevindt. Wij bevinden ons namelijk op de enige plek in Nederland die direct is verbonden aan het Nederlandse spoornet en het Duitse spoornet. Uw goederen gaan op deze manier soepel en snel Nederland door en de grens over. Daarbij maakt het niet uit hoe uw goederen zijn verpakt.

Zowel containertransport als conventionele wagons verzorgen het vervoer via het spoor. De dagelijkse treinverbinding geeft ons de mogelijkheid snel en goedkoop van en naar Rotterdam te vervoeren en met geheel Europa onderhouden wij een frequente verbinding.  De aanwezigheid van het FTC,dat onderdeel is van FVZ biedt ons toegang tot het grootste Europese netwerk van terminals en spoorverbindingen.

Haven van Rotterdam

De haven van Rotterdam vervult een belangrijke rol. Deze biedt ons de mogelijkheid om voor u als gateway naar Europa te dienen. Goederen met deze bestemming en vervoer naar andere Europese landen verplaatsen zich via zeeschip tot de afnemer de goederen in ontvangst neemt.

De Rotterdamse haven is voor ons goed bereikbaar. Iedere dag vertrekken er transportwagens vanaf onze locatie richting Rotterdam om daar twee uur later aan te komen. Transport via de haven kan zowel met direct vervoer als via tussenopslag. Wat betreft de tussentijdse opslag is het mogelijk te beschikken over onze opslagruimte die 70.000 m² beslaat. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot assemblage en Value Added Logistics.

Wanneer u bij ons goederen vervoert via de Rotterdamse haven hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen alle inklaringen.

Ook is het mogelijk via trein, barge of truck uw goederen van en naar het Cvd te vervoeren.  Zij hanteren voordelige tarieven qua warehousing in vergelijking met de opslag in Rotterdam.

Shortsea

Ons grote netwerk stelt ons in de luxe positie om u via veel verschillende transporttechnieken tot dienst te zijn. Een daarvan is shortsea. Door middel van deze manier van transporteren zijn wij in samenwerking met onze vaste partners in staat uw goederen waar dan ook ter wereld aan te leveren.

Bij shortsea maken  we succesvol gebruik van betrouwbare vaste partners, geregelde diensten en afvaarten. Daarbij hanteren wij vaste, concurrerende tarieven die voorafgaand aan het gebruik zijn overeengekomen.

Vele connecties hebben zich in de loop der tijd bij ons netwerk gevoegd. Naarmate ons bestand van vaste partners uitbreidt kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden op het gebied van shortsea. Daarbij komt dat al onze contacten gebruik maken van groen vervoer, een duurzame ontwikkeling die bij ons hoog in het vaandel staat.

Onze diensten met betrekking tot shortsea strekken zich momenteel uit tot de volgende landen:

–          Portugal

–          Finland

–          Noorwegen

–          Zweden

–          Verenigd Koninkrijk

–          Estland

–          Litouwen

–          Letland


Afbeelding Rotterdamse Haven: Wikimedia Commons