Graaco Logistcs 4 u

Grenzeloze Kwaliteit in:

Supply Chain Management

Warehousing &

Multimodaal Vervoer
Graaco B.V.
De Mars 1

7742 PT Coevorden
Postbus 159
7740 AD Coevorden
T: +31 524 594 444
F: +31 524 594 491
E: info@graaco.nl

Logistieke oplossingen

Als uw logistieke dienstverlener is het ons doel u zoveel mogelijk logistieke zorgen uit handen te nemen. Om die taak te volbrengen hebben wij diverse mogelijkheden klaarstaan. Daaronder valt natuurlijk wegtransport maar dat is slechts een deel van onze vele kwaliteiten. Om uw goederen zo snel en efficiƫnt mogelijk door Nederland, Europa of zelfs overzee te vervoeren maken wij multimodaal gebruik van diverse transportmogelijkheden.

U legt de regie betreffende uw inkomende en uitgaande goederenstroom in onze handen waarna wij alles in het werk zetten uw wensen met betrekking tot het vervoer in vervulling te laten gaan. Uw voordeel is groot. Bij ons bespaart u namelijk fors op uw supply-chainkosten. Dat geldt voor zowel het vervoer als de warehousing, aangezien wij deze onder ideale omstandigheden aan kunnen bieden.

Zo beschikken wij als enige logistieke dienstverlener in Nederland over de luxe van een directe aansluiting op het Nederlandse en Duitse spoornet. Via snelle spoorverbindingen vervoeren wij uw goederen het land door of geven ze binnen twee uur af bij de Rotterdamse haven voor containervervoer overzee. Logistieke problemen komen niet in ons woordenboek voor. Wij zorgen dat er altijd een oplossing voor handen is.

Ook opslagruimte is volop aanwezig. Wij bieden bulkopslag en beschikken over ruime warehouses met stellingen die volledig naar uw voorkeuren zijn aan te passen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot Value Added Logistics. Extra taken zoals herverpakken, assembleren en labellen zijn bij ons snel geregeld. Voorraden bijhouden door uw eigen managementsysteem te koppelen aan de onze? Ook dat kan met ons state-of-the-art Warehouse Manegement Systeem.

Goede kwaliteit en service is voor ons vanzelfsprekend. Met trots mogen wij dan ook spreken over ons ISO 9001 certificaat dat wij in maart 2010 cum laude ontvingen. Dankzij onze ervaren en zeer gemotiveerde werknemers houden wij onze status hoog. Communicatie met onze contacten verloopt overzichtelijk door te werken met een zogeheten SPOC, een single-point-of-contact. Dit aanspreekpunt kent uw wensen en belangen door en door en is daardoor in staat deze perfect uit te voeren. Uw wens is onze uitdaging en wij zijn ervan overtuigd dat we deze met succes zullen volbrengen.