Nieuws

Contact
Nieuws

NewAge Industries en Graaco tekenen vijfjarige logistieke overeenkomst

HetAmerikaanse bedrijf NewAge Industries Inc heeft een vijfjarige logistieke overeenkomst getekend met Graaco B.V. NewAge bouwt momenteel een fabriek in Coevorden om producten voor de farmaceutische industrie te produceren onder het merk AdvantaPure. De productie start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023. De faciliteit zal opereren onder de naam NewAge Europe B.V.

Graaco verzorgt alle transport- en distributieactiviteiten voor NewAge. Dit omvat de levering van grondstoffen en onderdelen aan de fabriek in Coevorden, evenals de distributie van het product aan de klanten van NewAge in heel Europa en Azië.

Graaco zal ook de externe logistieke activiteiten voor NewAge uitvoeren, zoals opslag en diensten met toegevoegde waarde zoals picking, verpakking, etikettering.

Voor informatie:

NewAge Industries Inc. produceert hoogwaardige vloeistofoverdrachtssystemen voor een verscheidenheid aan industrieën, waaronder de biofarmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie. NewAge Europe B.V. zal zich richten op zeer zuivere producten die zijn ontworpen voor de behoeften van farmaceutische en biofarmaceutische klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Southampton, Pennsylvania (USA). Meer informatie is te vinden op: www.newageindustries.com en www.advantapure.com.

Graaco B.V. is een toonaangevende logistieke dienstverlener en richt zich op productie- en handelsbedrijven. Het bedrijf uit Coevorden ligt dicht bij de A28, A37 en de Duitse A31. Het is als enige Nederlandse logistieke dienstverlener direct aangesloten op het Nederlandse en Europese spoorwegnet. Het bedrijf beschikt over meer dan 90.000 m2 overdekte magazijnen, geschikt voor opslag en vele vormen van Value-Added-Services. Graaco heeft een aan het spoor gelegen Grain Terminal voor de distributie van granen. Meer informatie is te vinden op: www.graaco.nl.

 Foto: Afgebeeld zijn Maurice LeCompte, Manufacturing Development Director van NewAge en Ben Blog, CEO van Graaco, die de overeenkomst ondertekenen.