Nieuws

Contact
Nieuws

Graaco stelt adjunct-directeur aan

Per 1 juli 2018 stelt logistiek dienstverlener Graaco in Coevorden Dick van de Laar aan als adjunct-directeur.

Op directieniveau krijgt Dick de verantwoordelijkheid over alle operationele aangelegenheden. Hij voert directie samen met algemeen directeur Ben Blog.

Dick heeft ruime ervaring in de logistieke dienstverlening. Hij heeft diverse managementfuncties bekleed bij o.a. Exel, TNT Logistics en DHL. De afgelopen 7 jaren was hij werkzaam voor de H&S groep, laatstelijk als Business Unit Director bij H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen.

Met de aanstelling van Dick bereidt Graaco zich voor op de grote uitdagingen van de komende tijd, zoals digitalisering, duurzaamheid, synchromodaliteit en het ontwikkelen van nieuwe diensten op het gebied van Freight Management en Value Added Logistics.

Ter informatie: Graaco is in september 2009 in Coevorden opgericht. Het profileert zich als een toonaangevende logistieke dienstverlener en richt zich op productie- en handelsbedrijven. Het bedrijf ligt dicht bij de A28, A37 en de Duitse A31. Ook is het rechtstreeks verbonden aan het Nederlandse en het Europese spoorwegennet. Graaco beschikt in Coevorden over 200.000 m2 grondoppervlakte, waarvan 70.000 m2 is bebouwd met een GrainTerminal en met warehouses, geschikt voor vele vormen van Value-AddedServices.

Lees hier het hele persbericht